خال یکی از عارضههای پوستی است که در اثر رشد خوشهای پوست ایجاد میشود. بسیاری از افراد با هدف زیبایی، تمایل دارند خال روی صورت یا بدن خود را بردارند. قبل از برداشتن خال ها باید نوع خال توسط پزشک معالج مربوطه شناسایی شود. زیرا خال ها انواع مختلف و متنوعی دارند، در نتیجه روش لازم برای برداشتن آن ها منحصر به فرد خواهد بود.
یکی از روشهای ایمن و کمخطر برای انجام این کار، برداشتن خال با پلکسر است. در این مطلب قصد داریم شما را با شیوه انجام این روش و مزایای استفاده از آن آشنا کنیم.
شیوه برداشتن خال با پلکسر یا پلاسما جت چگونه است؟
پلکسر یک شیوهی غیر تهاجمی برای درمان عارضههای پوستی مختلف است. استفاده از قلم پلاسما کارآمدترین و موثرترین وسیله برای از بین بردن هر نوع خال ،جای زخم ،افتادگی پلک یا زائده درهر ناحیه از بدن است.
در واقع نوک این سوزن یک ضربه ی کوچیک روی خال ایجاد می کند، به اصطلاح یک جرقه ی الکتریکی کوچک آن را می سوزاند.
تکنولوژی مورد استفاده برای برداشتن خال با پلکسر هیچ محدودیتی ندارد و خال هر جای بدن و با هر اندازهای که باشد میتوان با استفاده از این دستگاه آن را برداشت. همچنین این روش برای برداشتن خالهای گوشتی و سطحی یا خالهای قرمز هم مناسب است و بدون ایجاد مشکل آنها را از روی پوست محو میکند.
چه مدت بعد از انجام پلکسر نتیجه حاصل میشود؟
بعد از انجام پلکسر بلافاصله نتیجه مطلوب مشخص می شود. حدودا یکی دو روز بعد جای خال زخم می شود و تا یک هفته جای آن قرمز است. سپس این قرمزی رفع شده و پوست صاف و یکدست می شود.
مراقبت های بعد از برداشتن خال با پلکسر
- عدم دستکاری محل تحت درمان
- عدم انجام ورزش های سنگین
- عدم استفاده از لوازم آرایشی
- عدم استفاده از لایه بردار ها
- عدم تماس با آب
- عدم قرار گرفتن در معرض نور خورشید